Over Sloopbedrijf Amsterdam

wij helpen u graag tijdens de verbouwing

Sloopbedrijf Amsterdam is een allround sloopbedrijf voor particulier en bedrijf. Hieronder een aantal veel voorkomende sloopwerken. Vraag gerust om meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte. Geen sloopwerk wat wij niet doen!

Waarom Sloopbedrijf Amsterdam?

Professioneel, vakmensen, betrouwbaar, prijs!


Altijd op tijd opgeleverd!

Slopen, demonteren, verwijderen en afvoeren! Sloopbedrijf Amsterdam snapt dat u een planning heeft en dat de badkamer of keukeninstallateur niet zomaar even een dag kan worden opgeschoven. Altijd opgeleverd op de afgesproken dag!

Alleen vakmannen in dienst

Wij hebben een vast team van alleen maar vakmannen bij elkaar gekregen in de loop der jaren. Allemaal zijn ze goed opgeleid en ieder heeft zijn eigen expertise op het gebied van sloop, afbraak, verwijdering en afvoer. Snel en efficiënt!

Laagste prijs sloopwerk!

Sloopbedrijf Amsterdam hanteert eerlijke prijzen voor al uw sloopwerk in of rondom woning, appartement of bedrijfspand. Onze offertes zijn overzichtelijk en meteen duidelijk en altijd voorzien van een vaste, lage prijs. Dezelfde dag prijsopgaaf!

Meest voorkomend sloopwerk

Dit wordt er het meest gesloopt in Amsterdam!


sloopbedrijf amsterdam vloer slopen

Vloer verwijderen

Verwijderen van alle vloeren


Wij kunnen iedere vloer verwijderen voor u. Plavuizen, marmer, laminaat, parket, tapijt, pvc, houten vloer of een andere vorm van vloerbedekking. Maar ook kunnen wij bijvoorbeeld een cement-dekvloer verwijderen, een betonvloer slopen of een zandcementvloer slopen. Ook voor het egaliseren en schuren van vloeren. Inclusief afvoer afval!

badkamer sloopbedrijf amsterdam

Badkamer slopen

Badkamer kaal strippen


Regelmatig worden wij ingeschakeld voor het slopen van een badkamer. Wij slopen en maken uw badkamer helemaal kaal in één dag. Sanitair verwijderen, wand- en vloertegels verwijderen, leidingen afdoppen, etc. Maar ook het plafond, de radiator en andere zaken kunnen we voor u verwijderen als u dit wilt. Inclusief afvoer afval!

keuken verwijderen amsterdam

Keuken verwijderen

Afvoeren oude keuken


Een keuken verwijderen is ook een onderdeel van ons sloopwerk dat regelmatig terugkeert. Vaak is er al een nieuwe keuken uitgezocht en is de leverdatum ook al bekend maar is er geen idee hoe het met de oude keuken moet. Wij verwijderen uw oude keuken snel en netjes. Apparatuur, wandtegels en overige zaken. Inclusief afvoer afval!

woning strippen amsterdam

Huis strippen

Strippen en casco opleveren


Het strippen van woning, kantoor, winkel of bedrijfspand is onze specialiteit. Een woning strippen houdt in dat we er alles uit slopen wat u er niet meer in wilt hebben. Vloer, badkamer, keuken, plafond, muren, schoorsteen, etc. Wij hebben ruime ervaring met het strippen van (oude) huizen in en rondom Amsterdam. Inclusief afvoer afval!

Goedkoop Sloopbedrijf Amsterdam

Sloopbedrijf voor klein en groot sloopwerk, eerlijke prijzen!


sloopbedrijf amsterdam

Sloopwerk Woningen

Sloopwerk tijdens verbouwingen


Sloopbedrijf Amsterdam kan u uitstekend van dienst zijn bij al het voorkomend sloopwerk in uw woning of appartement. Een simpele keuken verwijderen of het geheel casco strippen van een woning met 2 verdiepingen. U kunt bij ons dan ook een offerte aanvragen voor alle werkzaamheden die komen kijken tijdens een grote of kleine verbouwing. Wij komen u graag helpen!


Sloopwerk Bedrijven

Kantoor, winkelruimte en bedrijfspand


Gespecialiseerd in het ontmantelen en in oorspronkelijke staat terug brengen van kantoren, winkels en bedrijfsruimtes. Wij begrijpen als geen ander dat u het gehuurde zo snel mogelijk wilt kunnen opleveren. Sloopbedrijf Amsterdam heeft een enthousiast team klaar staan. In no-time de hele ruimte, het hele pand of zelfs het hele gebouw ontmanteld.

kantoor strippen amsterdam

Meer sloopwerk

Meer van onze sloopwerkzaamheden


parketvloer verwijderen amsterdam

Parket verwijderen

Parketvloer, gelijmd, spaanplaat


Een parketvloer verwijderen is geen eenvoudige opgave. Vaak ligt het er al jaren in en zit het goed vastgelijmd op spaanplaat. Dit spaanplaat ligt dan weer geheel verlijmd op de vloer. Parket verwijderen, snel en netjes. Inclusief afvoer afval!

muur slopen amsterdam

Muur slopen

Ook draagmuur slopen


De muur tussen de keuken en woonkamer laten slopen? Wij slopen iedere muur, dik of dun. Betonmuur, baksteen muur, gasbeton of anders. Ook voor een draagmuur slopen, stempelen en plaatsen constructiebalk kunt u bij ons terecht. Inclusief afvoer afval!

schouw slopen amsterdam

Schoorsteen slopen

Van woonkamer tot dak


Voordeel van het laten slopen van uw schouw is dat de kamer meteen een stuk groter lijkt. Een nadeel is dat het geen makkelijke klus is en er vrij veel puin vrij komt. Wij slopen vakkundig uw schouw van woonkamer tot dak. Inclusief afvoer afval!

sloopbedrijf caravan amsterdam

Caravan slopen

Stacaravan of chalet slopen


Stacaravan slopen en chalet slopen zijn ook enkele werkzaamheden waar wij als Sloopbedrijf Amsterdam druk mee zijn van eind September tot half Maart. Elk jaar slopen wij tientallen caravans op campings door het hele land. Inclusief afvoer afval!

[ratings id=”2255″]