Tapijt laten verwijderen

tapijt verwijderen amsterdamTapijt verwijderen uit uw woning, appartement, kantoor of anders? Wij verwijderen alle soorten tapijt van uw vloer. Gelijmd of los gelegd, inclusief ondervloer en altijd inclusief afvoer afval. Het verwijderen van tapijt kan een zware klus zijn vooral wanneer het tapijt volledig gelijmd is.

Tapijt verwijderen kunt u dan ook het beste overlaten aan de mannen van Sloopbedrijf Amsterdam

Wij verwijderen tapijt van de vloer uit uw woning of appartement maar ook verwijderen wij het tapijt van uw trap. Wanneer het tapijt allemaal verwijderd is kunnen we indien gewenst ook de lijmresten verwijderen en eventueel ook de hele vloer egaliseren. Daarnaast voeren wij het oude tapijt ook voor u af, vegen we alle ruimtes waarin gewerkt is goed aan en zorgen we ervoor dat alles leeg, kaal en schoon wordt opgeleverd. Wij verwijderen ook alle andere vloerbedekking, zoals laminaat, pvc, linóleum, etc.


Werkwijze tapijt verwijderen

amsterdam tapijt verwijderenHoe wij uw tapijt gaan verwijderen is een beetje afhankelijk van de legwijze en het soort tapijt. Wanneer het tapijt los op de vloer is gelegd dan is het vrij simpel. We snijden het tapijt in banen van ongeveer een meter en rollen deze banen op zodat we ze makkelijk naar buiten kunnen brengen. Het zelfde geldt voor het verwijderen van tapijt waarbij alleen de randen zijn gelijmd. Alleen moeten we in dit geval dan eerst de randen lostrekken van de vloer.

Gelijmd tapijt verwijderen

Volledig verlijmd tapijt verwijderen is iets andere koek. Soms valt het mee en kunnen we het tapijt met de hand of met een tapijt trekker lostrekken van de vloer. Ook bij deze werkwijze snijden we eerst het tapijt in banen. Is het tapijt niet met de hand los te trekken dan gebruiken we een tapijtstripper. Een machine met een breed scherp mes aan de voorkant die over de vloer glijdt. Dit mes snijdt als het ware het tapijt van de vloer. Wanneer het nog steeds moeizaam gaat omdat het tapijt zo enorm vast zit hebben we ook nog altijd onze turbo tapijtstripper. Een tapijtstripper met een zwaardere motor, een bredere mes en meer power. Hiermee krijgen we de hardnekkigste vloerbedekking van de vloer.

Lijmresten verwijderen

Het komt voor dat er lelijke lijmresten achter blijven na het verwijderen van het tapijt. Deze lijmresten zijn soms eenvoudig weg te halen door er met de tapijtstripper langs te gaan maar ook komt het voor dat we de lijmresten met een beton schuurmachine moeten verwijderen. Dit omdat sommige lijmsoorten wanneer ze warm worden plakkerig worden. In ieder geval kunnen we alle lijmresten voor u verwijderen, de wijze waarop is afhankelijk van de lijmsoort en de hoeveel lijm.

Kosten tapijt verwijderen

Net zoals bij bijna iedere andere klus kunnen we ook un helaas geen vaste prijzen opgeven voor het verwijderen van tapijt. Omdat al onze prijzen altijd inclusief alle kosten zijn hebben we eerst meer informatie nodig. Zo moeten we bijvoorbeeld weten om hoeveel vierkante meter tapijt het gaat en of het los is gelegd of gelijmd. Dan is het voor ons ook voor belang waar dit tapijt ligt: is dit in een woning op de begane grond of ergens in een appartement op 8 hoog. Er zijn dus een aantal factoren meer dan alleen het aantal m2 en de legwijze om een juiste prijs per m2 te kunnen bepalen.

Prijs tapijt verwijderen opvragen

Wilt u weten wat de exacte kosten voor het verwijderen van tapijt in uw specifieke geval zullen zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend om een prijsopgaaf. Dit kunt u het makkelijkst doen via ons offerte formulier. Wanneer u een offerte aanvraagt voor het verwijderen van uw tapijt kunt u op het formulier alles aangeven wat voor ons van belang is om te weten om tot een juiste prijs te kunnen komen. Wij hoeven dan niets te gissen en u betaalt dan alleen voor wat er gedaan wordt. Geen extra kosten, al onze prijzen zijn altijd volledig inclusief. Het bedrag wat in onze offerte staat is dan ook meteen het bedrag dat u moet betalen, niets meer!

Overige vloerbedekking verwijderen

Behalve tapijt verwijderen kunt u ook een beroep ons doen wanneer u andere vloerbedekking wilt laten verwijderen. Denk dan bijvoorbeeld aan laminaat, pvc vloer, grintvloer, vinyl, houten vloer, parket, vloertegels, etc. Offerte formulier

[ratings id=”3047″]

SloopbedrijfAmsterdam

Voor al uw sloopwerken groot en klein die voor kunnen komen tijdens een verbouwing of renovatie. Wij kunnen u goed van dienst zijn bij de relatief kleinere sloop klussen zoals een badkamer slopen, vloertegels verwijderen, keuken verwijderen, etc. Daarnaast voeren wij ook grotere projecten uit zoals bijvoorbeeld het volledig strippen van een woning. Ook wordt Sloopbedrijf Amsterdam regelmatig ingeschakeld door vertrekkende huurders van kantoren, winkels en bedrijfspanden. Tot onze opdrachtgevers behoren bijvoorbeeld ook makelaars, vastgoed eigenaren, woningbouw verenigingen en meer. Sloopbedrijf Amsterdam is behalve in Amsterdam ook werkzaam in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Alkmaar, Volendam, Hilversum, Badhoevedorp, Bloemendaal, Blaricum, Castricum, Egmond aan Zee, Edam, Ilpendam, Laren, Koog aan de Zaan, Zaanstad, Beemster, Purmerend, Schiphol, Vogelenzang, Zaandijk, en overige plaatsen rondom Amsterdam.