Badkamer slopen in een dag

badkamer slopen amsterdamBadkamer slopen inclusief het verwijderen van de wand- en vloertegels doen wij in een dag. Inclusief het afdoppen van de leidingen en afvoer afval. Wilt u de dekvloer, granietvloer of betonvloer ook nog even laten slopen? Of wilt u een grotere badkamer en moet we een muur slopen?

Allemaal geen enkel probleem, Sloopbedrijf Amsterdam stript uw badkamer zoals u dat wilt!

Over het algemeen beginnen we ´s morgens rond een uur of half 8 / 8 uur. Afhankelijk van de afmetingen van de badkamer is deze halverwege de middag of eind van de middag helemaal kaal. Dan ligt ook al het vrijgekomen afval in onze bus of de door ons geplaatste container. De stukadoor, tegelzetter of badkamer installateur kan dan meteen de volgende dag aan de slag!

Werkwijze badkamer slopen

Bij iedere badkamer hanteren we nagenoeg steeds dezelfde werkwijze. Het begint altijd met het afsluiten van het water zodat we kunnen beginnen met het demonteren van het sanitair. Over het algemeen zijn dit een wastafel, de kranen, een bad-meubel, een douche-cabine, een ligbad en een toilet. Alles wordt losgedraaid van de muur en van de grond en meteen afgevoerd naar de container of de gereedstaande bus / aanhanger.

Ook de leidingen worden vrijwel meteen zodra iets gedemonteerd wordt, door ons afgedopt. Meteen na het demonteren van dit sanitair beginnen we met het verwijderen van de wandtegels.

Wandtegels badkamer verwijderen

wandtegels badkamer verwijderenDe wandtegels in uw badkamer verwijderen we met een elektrische breekhamer van 3 -5 kilogram. Dit is zwaar genoeg om de wandtegels los te tikken van de wand en een zwaardere breekhamer zou de kans op beschadigingen aan de muur alleen maar vergroten. In de breekhamer zit een scherpe platte beitel die we tegen de wandtegel zetten waardoor deze los trilt van de muur.

In sommige gevallen is er iets meer weer nodig dan los trillen of los tikken van de wandtegels. Vooral wanneer deze in cement zijn gezet en meestal is dat bij de wat oudere woningen 9 van de 10 keer het geval. Vaak lukt het met dezelfde breekhamer nog wel al moeten we dan flink wat meer kracht zetten. Maar het kan ook voorkomen dat we even een zwaardere breekhamer van 11 kilogram uit de bus moeten halen. Hoe dan ook, de wandtegels worden verwijderd.

Vloertegels badkamer verwijderen

Net als bij het verwijderen van de wandtegels gebruiken we ook voor de vloertegels een breekhamer. Wanneer het gelijmde vloertegels betreft volstaat dezelfde breekhamer van 3-5 kilogram ook voor het verwijderen van de vloertegels.

Maar ook voor vloertegels geldt hetzelfde als bij het verwijderen van wandtegels: in cement gezet is soms een stuk lastiger te verwijderen. Maar geen paniek, er is tot nu toe nog geen enkele vloertegel blijven zitten omdat wij die niet verwijderd kregen.

Vloer verwijderen badkamer

Wilt u behalve de badkamer slopen en de vloertegels verwijderen ook meteen de hele dekvloer of betonvloer laten slopen door Sloopbedrijf Amsterdam? Ook dat is mogelijk bij ons. Met behulp van onze breekhamer kunnen we iedere vloer slopen. Vloeren op zwaluwstaart platen komen veel voor in huizen in en rondom Amsterdam. Of het nu om een betonvloer gaat of een granietvloer, dik of dun, gewapend of niet, de vloer komt er uit!

Kosten badkamer slopen

De exacte kosten voor het laten slopen van uw badkamer kunnen we hier niet zeggen. We weten immers nog niet hoe groot uw badkamer is en hoeveel vierkante meter tegels we moeten verwijderen. Misschien wilt u ook de betonvloer laten slopen of een muur laten verwijderen uit de badkamer. De kosten hangen dus af van de afmetingen en de werkzaamheden die we moeten doen. Daarnaast is het voor ons ook belangrijk om te weten of we het afval af moeten voeren en of de badkamer zich op een verdieping in een woonhuis bevindt of in een appartement op bijvoorbeeld de twaalfde verdieping.

Prijs badkamer slopen opvragen

De prijs voor een badkamer slopen kunt u opvragen door het aanvragen van een offerte. Dit kan via het offerte formulier op onze website. Vermeld u op het formulier zoveel mogelijk informatie omtrent uw badkamer en daarbij aan afmetingen, aantal m2 tegels en of dit een dubbele of enkele laag tegels betreft. U kunt ook enkele fotos van de badkamer aan uw aanvraag toevoegen. Hoe meer informatie we hebben over uw badkamer en de werkzaamheden hoe beter we de prijs kunnen vaststellen. U ontvangt altijd de best mogelijke prijs voor badkamer slopen!

Badkamer slopen Amsterdam en omgeving

Sloopbedrijf Amsterdam is werkzaam in heel Amsterdam én alle omliggende plaatsen. Een badkamer slopen in Amstelveen of in Diemen. Badkamer slopen in Alkmaar of Heerhugowaard. Badkamer verwijderen in Haarlem of Volendam. U kunt altijd netjes en vakkundig uw badkamer laten slopen als u in een straal van 100 kilometer rondom Amsterdam woont.

[ratings id=”3026″]

SloopbedrijfAmsterdam

Voor al uw sloopwerken groot en klein die voor kunnen komen tijdens een verbouwing of renovatie. Wij kunnen u goed van dienst zijn bij de relatief kleinere sloop klussen zoals een badkamer slopen, vloertegels verwijderen, keuken verwijderen, etc. Daarnaast voeren wij ook grotere projecten uit zoals bijvoorbeeld het volledig strippen van een woning. Ook wordt Sloopbedrijf Amsterdam regelmatig ingeschakeld door vertrekkende huurders van kantoren, winkels en bedrijfspanden. Tot onze opdrachtgevers behoren bijvoorbeeld ook makelaars, vastgoed eigenaren, woningbouw verenigingen en meer. Sloopbedrijf Amsterdam is behalve in Amsterdam ook werkzaam in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Alkmaar, Volendam, Hilversum, Badhoevedorp, Bloemendaal, Blaricum, Castricum, Egmond aan Zee, Edam, Ilpendam, Laren, Koog aan de Zaan, Zaanstad, Beemster, Purmerend, Schiphol, Vogelenzang, Zaandijk, en overige plaatsen rondom Amsterdam.