Woning ontruimen Amsterdam

woning ontruimen amsterdamWoning ontruimen en de woning weer leeg en schoon opgeleverd, klaar voor de verhuur? Wij ontruimen uw woning of appartement en zogen ervoor dat alles wordt afgevoerd en dat de woning in oorspronkelijke staat wordt terug gebracht. Een woning ontruimen in verband met overlijden, uitzetting, wietkwekerij, etc.

Voor een snelle ontruiming van uw woning of appartement neemt u natuurlijk contact op met Sloopbedrijf Amsterdam!

Een woning ontruiming door Sloopbedrijf Amsterdam betekent dat u snel weer over de woning of het appartement kunt beschikken. Al het achter gelaten meubilair en overige spullen zullen door ons snel en netjes worden verwijderd en afgevoerd. Bruikbare spullen leveren wij af bij de kringloopwinkel en de overige spullen zullen afgevoerd worden via een container of met onze eigen bus en grote aanhanger. Eventueel kunnen we ook sausen en kleine reparaties uitvoeren.


Werkwijze woning ontruimen

De werkzaamheden tijdens het ontruimen van een woning of appartement zijn erg verschillend. Zo kan het zijn dat de woning redelijk netjes en leeg is achter gelaten op een paar oude meubels na maar het kan ook anders. Zo maken we geregeld mee dat de woning nog helemaal vol staat met allerlei rommel en dat de ruimtes ook niet bepaald fris meer zijn. Sloopbedrijf Amsterdam kan ik alle gevallen er voor zorgen dat de woning snel wordt leeg gemaakt en dat de ruimtes weer fris en schoon zijn als we weer weg gaan.

woning ontruimen amsterdamDe meest voorkomende werkzaamheden tijdens een woningontruiming zijn:

  • afvoeren meubilair, bedden, kasten
  • afvoeren overig huisraad, kleding, etc
  • verwijderen tapijt, laminaat, parket
  • verwijderen behang, steenstrips
  • schoonmaak gehele woning
  • sausen en kleine reparaties
  • schuur, tuin of balkon schoonmaak

Vaak gaat het om hele oude meubels die bijna uit elkaar vallen, zakken vol kleding en overige troep. Keukens met de kastjes nog helemaal vol etenswaren en een volle stinkende koelkast. Wij voeren in ieder geval alles netjes voor u af, hoe vies het ook is en hoe hard het ook stinkt!

Balkon, schuur, tuin

Ook komt het regelmatig voor dat er een schuur, tuin of balkon aanwezig is bij de woning. Ook dit zal moeten worden leeggehaald en afgevoerd. Bij een woning ontruiming hoort dit er natuurlijk ook bij. De hele woning inclusief de daarbij horende schuren, opstallen, tuin, balkon of wat dan ook, zal geheel compleet schoon en leeg opgeleverd worden. Eventueel kunnen we er ook voor zorgen dat de tuin er weer toonbaar uitziet: snoeien, knippen, maaien, verplaatsen, etc.

Schoonmaak woning ontruimen

woning ontruiming amsterdamNadat wij de woning hebben ontruimd en alle spullen zijn afgevoerd kunnen we het hele huis ook nog even schoonmaken zodat alles weer lekker fris is en heerlijk ruikt als u weer naar binnen gaat. schoonmaken van de badkamer, het toilet, de keuken, etc. Maar ook kunnen we de ramen wassen van binnen en buiten.

Zijn de wanden en/of het plafond smerig? Wij kunnen deze voor u schoonmaken en sausen. Wilt u dat er weer een nieuwe vloer in komt zoals laminaat of tapijt? Wij regelen het voor u! Kortom, de woning is straks weer lekker fris en schoon!

De woning of het appartement inclusief schuur, tuin of balkon, kunnen we dus voor u ontruimen en de spullen afvoeren en schoonmaken. Eventuele kleine reparaties kunnen ook door ons gedaan worden. De woning of het appartement is dan weer klaar voor de verhuur. De nieuwe bewoner of bewoonster zal niks merken van wat er voorheen gebeurd is. Hij of zij zal juist blij zijn met zo´n lekkere schone en frisse woonruimte.

Kosten woning ontruiming Amsterdam

De kosten voor een woningontruiming in Amsterdam lopen ver uiteen. Dit komt natuurlijk omdat iedere woning niet even groot is en er in het ene huis meer spullen zijn achter gelaten dan in het andere huis. Kunnen we de spullen met onze bus en aanhanger afvoeren of moet er een afvalcontainer geplaatst worden? In dat laatste geval zal er ook een vergunning moeten worden aangevraagd bij de gemeente. De kosten voor het ontruimen van een woning zijn hier dan ook niet te noemen.

Prijs woning ontruimen opvragen

Om de exacte prijs voor het ontruimen van uw woning te weten te komen kunt u het beste even een vrijblijvende offerte aanvragen. Omschrijf de aard van de werkzaamheden zo goed mogelijk en voeg er het liefst ook één of meerdere foto´s aan toe. Uiteraard kunnen wij ook altijd even langs komen om een kijkje te nemen. Dit is overigens geheel vrijblijvend en kosteloos. Net als een offerte aanvragen via de website.

Het kan allemaal heel snel gaan. Vandaag een offerte aanvragen voor woningontruiming betekent ook dat u vandaag de exacte prijs weet voor het ontruimen en afvoeren. Een afspraak is dan zo gemaakt, binnen een week kan ales geregeld zijn en heeft u een schoon en fris huis terug! Ga naar het offerte formulier om een gratis vrijblijvende offerte aan te vragen.

[ratings id=”3059″]

SloopbedrijfAmsterdam

Voor al uw sloopwerken groot en klein die voor kunnen komen tijdens een verbouwing of renovatie. Wij kunnen u goed van dienst zijn bij de relatief kleinere sloop klussen zoals een badkamer slopen, vloertegels verwijderen, keuken verwijderen, etc. Daarnaast voeren wij ook grotere projecten uit zoals bijvoorbeeld het volledig strippen van een woning. Ook wordt Sloopbedrijf Amsterdam regelmatig ingeschakeld door vertrekkende huurders van kantoren, winkels en bedrijfspanden. Tot onze opdrachtgevers behoren bijvoorbeeld ook makelaars, vastgoed eigenaren, woningbouw verenigingen en meer. Sloopbedrijf Amsterdam is behalve in Amsterdam ook werkzaam in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Alkmaar, Volendam, Hilversum, Badhoevedorp, Bloemendaal, Blaricum, Castricum, Egmond aan Zee, Edam, Ilpendam, Laren, Koog aan de Zaan, Zaanstad, Beemster, Purmerend, Schiphol, Vogelenzang, Zaandijk, en overige plaatsen rondom Amsterdam.